SADRŽAJI

Vanjski bazen i samoposlužujući honesty bar
Vanjska površina se nalazi na 1. katu, te uključuje grijani vanjski bazen s jacuzzijem, ležaljke i samoposlužujući honesty bar gdje se tijekom dana možete poslužiti osvježavajućim pićima i grickalicama. Ukoliko to vremenski uvjeti dozvoljavaju vanjski bazen je otvoren od svibnja do listopada. Bazen je otvoren svakodnevno od 10 do 19 sati (duže radno vrijeme do 20 sati vrijedi za srpanj i kolovoz)

Berkeley bar
Berkeley bar se nalazi u prizemlju pored recepcije i nudi širok izbor lokalnih vina, rakija, likera, kao i odličnu Lavazza kavu, čajeve i ostale napitke. Ukoliko to preferirate, možete pića odnjeti i u njima uživati u Vašoj sobi ili balkonu.

Concierge usluga
Naše recepcijsko osoblje je sposobno i uvijek dostupno kako bi vam pomoglo u organizaciji transfera, izleta, rezervaciji restorana, privatnih vodiča i ostalih posebnih zahtjeva prije i tijekom Vašeg boravka.

Transferi s/do aerodroma
Ukoliko želite odmah započeti Vaš odmor ne gubite vrijeme na shuttle autobuse i rezervirajte privatni transfer koji će Vas prevesti iz Zračne luke direktno do hotela. Naš susretljivi vozač će Vas pričekati u Zračnoj luci kako bi vam pružio udobnu vožnju direktno do hotela. Hotel također organizira privatne transfere iz Dubrovnika do ostalih gradova, uključujući Korčulu i Split.

Parking
Berkeley hotel ima privatnu podzemnu garažu s parkingom na raspolaganju gostima hotela. Prilikom dolaska parkirajte ispred hotela i naše ljubazno recepcijsko osoblje će Vas savjetovati gdje parkirati Vaše vozilo.

Za hotelske goste:
01.11.-31.03: besplatno za korištenje
01.04.-31.10.: 75 kuna po danu

Za osobe izvan hotela:
01.01-31.12. 150 kuna po danu

Pristup internetu
Besplatan bežični internet je dostupan za goste u cijelom hotelu i u svim sobama. U prizemlju se nalazi prijenosno računalo s pristupom internetu koji besplatno mogu koristiti svi gosti.

Putovanje s djecom
Prostrani jednosobni Apartmani su idealni za obitelji koje putuju s djecom. Roditelji se mogu opustiti u svojoj spavaćoj sobi dok djeca mogu imati svoj prostor u dnevnom boravku koji se lako pretvara u jedan ili dva dodatna kreveta. Svaki spavaći prostor ima vlastiti klima uređaj i satelitsku TV. Za obitelji s malom djecom (ispod 3 godine) hotel može omogućiti besplatnu koljevku s posteljinom. Koljevka za bebe je dostupna za u svim vrstama smještaja.

Soba za prtljagu
Ukoliko dolazite u Dubrovnik ranije ujutro ili odlazite kasnije tijekom dana možete ostaviti Vaše stvari u našoj sobi za prtljagu koja se nalazi u prizemlju. Vaše vrijednosti možete bezbrižno ostaviti u ormarićima s zasebnim ključevima.

Usluga pranja rublja
Hotel surađuje s vanjskom praonicom rublja koja omogućuje uslugu pranja i sušenja rublja.