SADRŽAJI

 

Vanjski bazen i samoposlužujući honesty bar
Vanjska površina se nalazi na 1. katu, te uključuje grijani vanjski bazen s jacuzzijem, ležaljke i samoposlužujući honesty bar gdje se tijekom dana možete poslužiti osvježavajućim pićima i grickalicama. Ukoliko to vremenski uvjeti dozvoljavaju vanjski bazen je otvoren početkom Lipnja do Listopada. Bazen je otvoren svakodnevno od 10 do 19 sati 

Berkeley bar
Berkeley bar se nalazi u prizemlju pored recepcije i nudi širok izbor lokalnih vina, rakija, likera, kao i odličnu Lavazza kavu, čajeve i ostale napitke. Ukoliko to preferirate, možete pića odnjeti i u njima uživati u Vašoj sobi ili balkonu.

Concierge usluga
Naše recepcijsko osoblje je sposobno i uvijek dostupno kako bi vam pomoglo u organizaciji transfera, izleta, rezervaciji restorana, privatnih vodiča i ostalih posebnih zahtjeva prije i tijekom Vašeg boravka.

Transferi s/do aerodroma
Ukoliko želite odmah započeti Vaš odmor ne gubite vrijeme na shuttle autobuse i rezervirajte privatni transfer koji će Vas prevesti iz Zračne luke direktno do hotela. Naš susretljivi vozač će Vas pričekati u Zračnoj luci kako bi vam pružio udobnu vožnju direktno do hotela. Hotel također organizira privatne transfere iz Dubrovnika do ostalih gradova, uključujući Korčulu i Split.

Parking
Berkeley hotel ima privatnu podzemnu garažu s parkingom na raspolaganju gostima hotela. Prilikom dolaska parkirajte ispred hotela i naše ljubazno recepcijsko osoblje će Vas savjetovati gdje parkirati Vaše vozilo.

Za hotelske goste:
01.11.-31.03: besplatno za korištenje
01.04.-31.10.: 15EUR po danu

Za osobe izvan hotela:
01.01-31.12. 30EUR po danu

Pristup internetu
Besplatan bežični internet je dostupan za goste u cijelom hotelu i u svim sobama. U prizemlju se nalazi prijenosno računalo s pristupom internetu koji besplatno mogu koristiti svi gosti.

Soba za prtljagu
Ukoliko dolazite u Dubrovnik ranije ujutro ili odlazite kasnije tijekom dana možete ostaviti Vaše stvari u našoj sobi za prtljagu koja se nalazi u prizemlju. Vaše vrijednosti možete bezbrižno ostaviti u ormarićima s zasebnim ključevima.

Usluga pranja rublja
Hotel surađuje s vanjskom praonicom rublja koja omogućuje uslugu pranja i sušenja rublja.