SADRŽAJI

BRINEMO O VAŠOJ SIGURNOSTI - COVID-19

Kako se mirimo s promjenama koje se događaju diljem svijeta urokovane COVID19, isto tako smo svjesni da život mora ići dalje, te nakon mjeseci zatvorenosti radujemo se dolasku gostiju ove godine. Uveli smo nova pravila i procedure kako bismo zaštitili naše goste i osoblje. Naša pravila će se nadopunjavati sukladno mjerama donešenim u Ministarstvu zdravstva.

  • Dezinfekcija soba s posebnim naglaskom na kupaonicu i stvari koja su najviše izložena dodirima (daljinski upravljači, utičnice, kvake za vrata...)
  • Minimaliziranje kontakta sa domaćinstvom. Svakodnevne usluge domaćinstva dostupne samo za goste koji borave u hotelu više od 3 noćenja. Gosti mogu putem tableta ili kontaktirajući recepciju direktno zatražiti promjenu ručnika, toaletnih potrepština, te ostalih sadržaja u sobi
  • Doručak će se služiti samo 'a la carte' bez buffet stola
  • Sredstva za dezinfekciju ruku će se nalaziti po cijelom hotelu
  • Dezinfekcija zajedničkih hotelskih prostorija tijekom cijelog dana (npr. lift, hodnici, recepcija)
  • Voda u bazenu je tretirana klorom i kemikalijama za održavanje optimalnog ph balansa kako bismo održali optimalnu razinu dezinfekcije. Ograničen broj osoba će biti dozvoljen na bazenu u isto vrijeme. Obavezno tuširanje prije plivanja.
  • Spa usluge se nude uz dodatne mjere predstrožnosti i dodatnu dezinfekciju između svakog klijenta
  • Svo naše osoblje je prošlo obuku osobne zaštite te zaštite svih gostiju

 

Za više informacija kliknite na CISTO I SIGURNO HRV

Vanjski bazen i samoposlužujući honesty bar
Vanjska površina se nalazi na 1. katu, te uključuje grijani vanjski bazen s jacuzzijem, ležaljke i samoposlužujući honesty bar gdje se tijekom dana možete poslužiti osvježavajućim pićima i grickalicama. Ukoliko to vremenski uvjeti dozvoljavaju vanjski bazen je otvoren početkom Srpnja do Listopada. Bazen je otvoren svakodnevno od 10 do 19 sati (duže radno vrijeme do 20 sati vrijedi za srpanj i kolovoz)

Berkeley bar
Berkeley bar se nalazi u prizemlju pored recepcije i nudi širok izbor lokalnih vina, rakija, likera, kao i odličnu Lavazza kavu, čajeve i ostale napitke. Ukoliko to preferirate, možete pića odnjeti i u njima uživati u Vašoj sobi ili balkonu.

Concierge usluga
Naše recepcijsko osoblje je sposobno i uvijek dostupno kako bi vam pomoglo u organizaciji transfera, izleta, rezervaciji restorana, privatnih vodiča i ostalih posebnih zahtjeva prije i tijekom Vašeg boravka.

Transferi s/do aerodroma
Ukoliko želite odmah započeti Vaš odmor ne gubite vrijeme na shuttle autobuse i rezervirajte privatni transfer koji će Vas prevesti iz Zračne luke direktno do hotela. Naš susretljivi vozač će Vas pričekati u Zračnoj luci kako bi vam pružio udobnu vožnju direktno do hotela. Hotel također organizira privatne transfere iz Dubrovnika do ostalih gradova, uključujući Korčulu i Split.

Parking
Berkeley hotel ima privatnu podzemnu garažu s parkingom na raspolaganju gostima hotela. Prilikom dolaska parkirajte ispred hotela i naše ljubazno recepcijsko osoblje će Vas savjetovati gdje parkirati Vaše vozilo.

Za hotelske goste:
01.11.-31.03: besplatno za korištenje
01.04.-31.10.: 75 kuna po danu

Za osobe izvan hotela:
01.01-31.12. 150 kuna po danu

Pristup internetu
Besplatan bežični internet je dostupan za goste u cijelom hotelu i u svim sobama. U prizemlju se nalazi prijenosno računalo s pristupom internetu koji besplatno mogu koristiti svi gosti.

Soba za prtljagu
Ukoliko dolazite u Dubrovnik ranije ujutro ili odlazite kasnije tijekom dana možete ostaviti Vaše stvari u našoj sobi za prtljagu koja se nalazi u prizemlju. Vaše vrijednosti možete bezbrižno ostaviti u ormarićima s zasebnim ključevima.

Usluga pranja rublja
Hotel surađuje s vanjskom praonicom rublja koja omogućuje uslugu pranja i sušenja rublja.