ROMANTIČNI BORAVAK U BERKELEYA

Stvarajte uspomene zajedno sa Vašom boljom polovicom u jednom od najromantičnijih gradova u svijetu, a mi ćemo u Berkeley hotelu rado pripomoći da Vaš odmor bude zaista poseban i nezaboravan.

Uživajte četiri noći u našoj Superior sobi sa pogledom na more uz voćnu platu koja će Vam dočekati pri dolasku, kasnom doručku u sobu (nakon 10:00), masažama za dvoje u našem Spa i kasnoj odjavi iz hotelske sobe u 14:00 (ovisno o raspoloživosti).

Paket uključuje:

  • 4 noćenja u Superior sobi sa pogledom na more (2 osobe po sobi)
  • Bogati doručak u sobi
  • Voćnu platu u sobi pri dolasku
  • Popust na dulji boravak (20%)

 

Minimalni boravak od 4 noći. Cijena uključuje PDV. Boravišna pristojba u iznodu od 20,00HRK po osobi dnevno (2.66EUR per person) nije uključena u cijenu i dodatno se naplaćuje. Bez depozita. Besplatno otkazivanje od 5 dana prije dolaska.

Datum boravka: 1.7.2021. – 31.10.2021.

 

Nadogradite svoj paket

Preporučamo da nadogradite svoj paket sa panoramskom vožnjom gliserom ususret zalasku sunca. Uživajte u dvosatnom panoramskom pogledu na Gradske zidine i otok Lokrum i pritom uživajući u čaši šampanjca.

Uključeno: Najam broda, posada, kupljenje / vožnja do hotela, voda, gazirana pića, čips/kikiriki, boca šampanjca, ručnici, oprema za ronjenje.

Kontaktirajte nas za više informacija.

Rezerviraj